Menyförslag

Förrätter

Karl-Johan soppa med stekt svamp

Rörd kalvråbiff med potatischips

Pilgrimsmussla med sesam/tryffeldressing och sjökorall

Laxtartar med blomkål, pinjenötter och rökt  sillrom

Varmrätter

Ryggbiff med rostad blomkål och wasabi/tryffel smörsås

Kalvrygg med rödvinssås, salladslök och svamp

Tupp med purjolök, äpple, rökt sidfläsk och gräddsås

Torsk med potatispuré, brynt smör och rödbeta

Röding med skaldjurssås, haricots vertes och champinjon

Dagens fisk med kastanjepuré, betor och vitvinssås

Dessert

Vitchoklad mousse med mascarpone, saltkola och pocherat päron

Gateaux Marquise med inkokta körsbär och madeleinekakor

Lakrits, passionsfrukt, havrecrumble och körvel

Créme Brûlée

3 goda ostar med tillbehör

Buffé Asiatisk

Sockersaltad grissida med kålsallad

Sallad på biff, rödlök, koriander och lime

Kyckling med wasabimajo

Nudelsallad med cashew, rödbeta och rättika

Bakad lax med denmiso

Krabba med sjögrässallad

Räkor med citron och soyamarinerade böngroddar

250 kr/pers

Buffé Nordisk

Bakad lax med citron och gräslöksmajonäs

Kyckling med rostad rotselleri

Kålrabbi och apelsinsallad

Räkor, gurka, citron och hasselnöt

Sallad på päron, valnöt , endive och västerbotten

Fläskytterfilé med brysselkål och rädisor

Ostar

Sallad och bröd

300 kr/pers

Buffé Medelhavet

Tonfisk med zuccinisallad

Gambas med hummus

Kalvkött med harissadressing

Lins och chorizosallad

Oliver, fetaost, tomat och basilika

Inkokt fänkål smaksatt med saffran

Parmigianna de melanzane

Ostar

Bröd och sallad

350 kr/pers

Pris (Samtliga priser är inkl. moms.)

  • 3 rätter 450 kr / person
  • 4 rätter 500 kr / person
  • 5 rätter 550kr per person
  • Buffé från 250 kr per person

» Klicka här för att ladda ner menyförslaget (PDF)