Catering i Malmö och större delen av Skåne

Vi erbjuder catering i Malmö och större delen av Skåne. Allt vi behöver är dina önskemål och ett par eluttag! På Nyströms Gastronomi lagar vi all mat från grunden, med säsongens bästa råvaror. Oavsett om du vill ha en enklare fika eller en storslagen femrättersmeny tar våra erfarna kockar fram ett förslag som passar dina önskemål och din budget.

Flexibla, erfarna och personliga

Om du frågar våra kunder vad de tycker om oss så brukar de säga att vi är varma och personliga. När du beställer catering i Malmö eller resten av Skåne är det vår uppgift att se till att du känner dig trygg. Vår långa erfarenhet gör att vi vet vilka utmaningar du står inför som arrangör. Med en lyhörd och lösningsorienterad inställning ser vi till att underlätta så mycket vi bara kan. Vi är övertygade om att flexibilitet är A och O inom catering. Därför har vi sett till att vi inte behöver mer än ett par eluttag för att kunna ordna allt på plats.

Från företagsevent till konfirmation

Det är runt matbordet vi samlas vid firanden och sammankomster. Maten är en viktig del av upplevelsen och våra minnen av den. Oavsett om du samlar tjocka släkten på studentskiva, vill hålla en trevlig jullunch med kollegerna på kontoret eller bjuda in kunderna till en AW med plockmat, så hittar vi en lösning som passar dig. Vi är måna om att tillgodose alla dina gästers matpreferenser och tar fram goda allergivänliga, vegetariska eller veganska alternativ om så önskas. När vi levererar catering i Malmö och resten av Skåne är vårt mål att du ska få ut så mycket som möjligt av din budget. För att ge dig ett hum om vad vi kan erbjuda har vi tagit fram menyförslag.

Kontakta oss för ett prisförslag

Vi skräddarsyr beställningen efter dina önskemål och din budget. Välkommen att kontakta oss, så tar vi fram ett menyförslag och en kostnadsuppskattning.