Efterrätt på fin tallrik

Fest och bröllop

Vad är det vi minns av livet när vi ser tillbaka på det? Svaret brukar bli all tid tillsammans med nära och kära. Fest, bröllop och studentfiranden blir till fina minnen att tänka på i många år framöver. Med värme, personlighet och stor flexibilitet ser vi till att även du får vara med och njuta av dagen, oavsett om du vill ha ett litet och intimt firande eller en storslagen fest med många gäster. Vi erbjuder vällagad mat och erfaren serveringspersonal som sätter guldkant på ditt kalas!

Vällagad mat och god dryck

När vi samlas med våra närmaste är det ofta runt ett middagsbord – så även när det är dags för fest eller bröllop. Om det är något vi på Nyströms Gastronomi är bra på så är det att laga riktigt god mat. Våra rötter finns i det nordiska köket med alla dess underbara råvaror, men vi tar gärna inspiration från Europa och resten av världen. Kort och gott så kan vi laga precis vad du vill. Utifrån dina önskemål tar vår kock fram en välkomponerad meny som vår sommelier fulländar med utvalda drycker. Vi är måna om att du blir nöjd. Därför ingår självklart provsmakning av menyn innan den stora dagen. Här kan du se några menyförslag, för att få inspiration.

Erfaren personal

Nyströms Gastronomi består av kockarna Johan och Ted och deras många serverande vänner. Den gemensamma nämnaren i vårt kompisgäng är vår kärlek till maten och till serviceyrket. Att vi dessutom har många års erfarenhet tillsammans gör vårt arbete ännu roligare. Vi vågar lova att servicen blir något alldeles extra!

Vill du veta mer?

Det är viktigt att fira de stora dagarna här i livet. Vi vill gärna vara med och göra din fest eller ditt bröllop till något att berätta om för barnbarnen. Hör av dig till oss så berättar vi mer om vad vi kan hjälpa dig med.

Vi hade vår bröllopsfest på Nyströms för sju år sedan. Igår hade jag min 50-årsfest där. Underbart att vara tillbaka igen!! Stämningen, maten, känslan…det var som om tiden hade stått still sedan vi var där förra gången. Helt underbart!!!