Bröllop i Skåne på vackra Ulricedahlsgården

Går du giftastankar eller börjar det bli tid att fira en jubilar? Den herrgårdslika Ulricedahlsgården i centrala Malmö har i över ett sekel fört samman nära och kära för allt från bröllop och fester till minnesstunder. Här möts det bästa av båda världar – en historisk plats och modern service. Vi på Nyströms Gastronomi är stolta att kunna erbjuda en av Skånes mysigaste platser för fest och bröllop.

Flexibla lokaler för alla tillfällen

Inbäddade i en vacker och rogivande herrgårdsmiljö hälsar Ulricedahlsgården med anor från tidigt 1800-tal dig välkommen. Gården har fått sitt namn efter tullfiskalen Svedin Karströms första hustru, Ulrica Dahl. Det är en idyllisk plats som passar perfekt för ditt bröllop i Skåne. Inne i gårdshuset finns tre små matsalar som med enkelhet kan göras om till en enda stor festlokal med plats för upp emot 100 gäster. När du blickar ut genom fönstren ser du den lummiga trädgården med äppelträd, päronträd och kastanjer. Den stora gräsmattan bjuder in till såväl vigsel som brännboll eller kubbspel.

Helhetslösning för bröllop i Skåne

Det är både prisvärt och enkelt att ha sin fest på Ulricedahlsgården. Här ingår nämligen det mesta, från bord och stolar till porslin, dukar, personal och teknisk utrustning. Dessutom får du lov att ta med egen dryck. Vi lagar gärna maten till din fest. Tillsammans med dig skräddarsyr vi allt från meny och vinpaket till eventuell underhållning under kvällen – allt för att du ska kunna luta dig tillbaka och njuta av din dag.

Sommarfest i grönskan

Om sommaren, när solen går ner sent och doften av grönska fyller dina lungor är det härligt att vistas utomhus. Och visst är den svenska sommaren underbar. Men samtidigt så väldigt omväxlande. För dig som vill ha festen ute i grönskan finns möjlighet att hyra festtält som ger skydd mot både gassande sol och svala sommarregn. Vi hjälper dig att komma i kontakt med duktiga leverantörer.

Ulricedahlsgården går att hyra året om

Fest, bröllop, disputation, dop, minnesstund, konferens, företagsevent eller julfest? Ulricedahlsgården går att hyra året runt, för alla typer av arrangemang. Läs mer på ulricedahl.se eller kontakta oss med en förfrågan.

Om Ulricedahlsgården

  • Flexibla lokaler som rymmer upp till 110 personer och en fantastisk trädgård.
  • Passar för olika typer av arrangemang, som bröllop, fester, konferens eller minnesstund.
  • I lokalhyran ingår, uppdukning, glas & porslin, dukar, personal hela kvällen, PA-anläggning så man kan spela egen musik samt städning dagen efter.
  • Möjlighet att ta med egen dryck.
  • Bussar och parkeringsplatser inom promenadavstånd.