Vi ordnar din nätverksträff i Malmö

Nätverksträffar är en viktig del av yrkeslivet. Det är ett trevligt sätt att låta människor mötas, knyta kontakter, lära sig något nytt och göra affärer. Men för små och medelstora nätverk kan det ibland vara svårt att hitta en passande lokal. Tråkiga konferensrum, brist på avskildhet, halvdan service och medioker mat är snarare regel än undantag. På Nyströms Gastronomi gillar vi att göra tvärtom. I våra mysiga lokaler på Dringenbergska gården serverar vi er riktigt god mat i er alldeles egna matsal. Vi tar emot allt från ett par gäster till sällskap på 50 personer och gör allt för att din nätverksträff i Malmö ska bli givande och inspirerande för alla deltagare.

Med maten i fokus

Det är inte för inte som vi heter Nyströms Gastronomi. Vi älskar mat. Och vi tror att det är enkelt att göra bra affärer när magen inte kurrar. När du ordnar din nätverksträff hos oss i Malmö ser vi till att skräddarsy maten efter din budget och dina önskemål. Vi kan ordna allt från mingelmat och lätt lunch till en lyxig middag. Givetvis tar vi hänsyn till allergier och matpreferenser som vegetarisk eller vegansk mat.

Mingel, föreläsning eller middag

Det är enkelt att hålla din nätverksträff hos oss. Våra matsalar är flexibla och möbleras helt efter ditt planerade upplägg. Vi har plats för mingel, långbord och föreläsningar. I vår lilla matsal finns dessutom all utrustning som behövs för föreläsningar, så som projektor, duk, ljudsystem, whiteboard och wi-fi. Hos oss får ni vara ifred utan att bli störda av andra. Och behöver ni något så finns vi alltid tillhands för att hjälpa till.

Kontakta oss för att få veta mer

Om du planerar en nätverksträff i Malmö och vill veta mer om vad vi kan erbjuda är du varmt välkommen att kontakta oss. Läs gärna mer om den Dringenbergska gården här.