Matlagningskurser i Skåne

Ta dina matlagningskunskaper till nya höjder på vår matlagningskurs i Skåne. Vi på Nyströms Gastronomi finns i centrala Malmö, men kommer gärna ut till dig. Allt vi behöver är ett par eluttag och tillgång till vatten!

Under ett par timmar tillsammans lär vi oss laga mat med säsongens bästa råvaror, samtidigt som vi utmanar varandra i pulshöjande färdighetstävlingar och nervkittlande quiz. För dig som istället vill lära dig mer om olika drycker erbjuder vi ett flertal smakfulla och lärorika dryckesprovningar.

Matlagningskurs för företag

Vår matlagningskurs är en perfekt aktivitet för konferensen, kick-offen eller företagsfesten i Skåne. Kursen passar både nybörjare och proffs. Bryt isen och stärk lagandan genom att ta er an en trerättersmiddag som varvas med roliga tävlingar. Läs mer om våra matlagningskurser för företag.

Matlagningskurs med tema

Varje säsong har sina speciella råvaror. Under våren smakar primörer som sparris underbart och på hösten längtar vi efter vilt. Under en halvdag lär vi dig tillaga dessa fantastiska råvaror på bästa sätt! Våra matlagningskurser med tema passar både företag och privatpersoner. Läs mer om våra matlagningskurser för privatpersoner.

Dryckesprovning

Vi på Nyströms Gastronomi har alltid hävdat att livet är för kort för att inte äta och dricka gott. Men hur hittar man rätt bland vinrankor och destillat? Låt vår erfarna sommelier lära dig och dina kolleger mer om vin, whiskey eller grappa. Läs mer om våra dryckesprovningar