Vässa dina färdigheter på vår matlagningskurs

Ta dina matlagningskunskaper till nya höjder och lär dig laga säsongens finaste råvaror! Under en halvdag tillsammans lagar vi en trerättersmiddag, som vi sedan njuter av i goda vänners lag. Vi varvar matlagningen med roliga inslag som färdighetstävlingar och quiz. Vår matlagningskurs i Malmö är en populär aktivitet för kompisgänget eller kollegerna. Eller varför inte bjuda kärleken på en dejt utöver det vanliga?

Säsongen sätter tonen för menyn

Sverige är ett fantastiskt land på många sätt. Vi har en otrolig natur med djupa skogar, bördiga jordar och lantbruk som skänker fantastiska råvaror. Vi har också fyra årstider som alla är underbara på sitt sätt. Och tur är väl det, för det skulle knappast klia så mycket i fingrarna efter att gå ut i skogen och plocka svamp eller bär som det gör om sensommaren och hösten om naturens guld hade funnits där året om. Därför har vi valt att sätta menyn efter säsong. På vår matlagningskurs i Malmö lär du dig tillaga de bästa råvarorna vi har just nu. Sparris om våren, hummer på tidiga hösten och vilt när löven faller av.

Matlagning varvas med tävlingar

Vi inleder matlagningskursen med välkomstdrink och tilltugg. Därefter går vi igenom upplägget för dagen och den meny som vi ska laga tillsammans. När menyn presenterats delar vi in deltagarna i tre kocklag som ansvarar för en rätt vardera. Sedan är det dags för det roliga – att laga mat tillsammans med våra kockar. Vi ger er knepen och teknikerna som tar maten till helt nya nivåer. Lyssna noga, för under kursens gång har vi även lättsamma inslag som testar dina nyvunna kunskaper.

Middag och prisutdelning

Halva grejen med vår matlagningskurs i Malmö är att få njuta av den goda mat som du precis har lagat. Dagen avrundas självklart med middag med god dryck i glasen. Till kaffet serverar vi även ett quiz som följs av prisutdelning med god vinst för det vinnande laget.

Matlagningskurs för privatpersoner

  • Säsongsbaserade matlagningskurser för upp till 20 deltagare
  • Matlagningskursen pågår under en halvdag, varav cirka 1,5 timme tillbringas i köket med att laga maten
  • Priset för våra matlagningskurser är från 1 500 kr per person, inklusive moms