Matlagningskurs – en perfekt kick-off i Malmö

Vässa dina matlagningskunskaper tillsammans med kollegerna! Vår matlagningskurs är en perfekt aktivitet för din konferens, företagsfest eller kick-off i Malmö.

Hos oss spelar det ingen roll om du knappt kan koka snabbmakaroner eller helst experimenterar med din sous-vide – vi lägger matlagningen på en nivå som passar alla. Tillsammans lagar vi en välsmakande trerättersmiddag med säsongens bästa råvaror. Kockandet varvas med pulshöjande färdighetsutmaningar och nervkittlande quiz.

Ta din matlagning till nya höjder

Matlagningskursen inleds med välkomstdrink och snacks. Därefter går vi igenom kursens upplägg och meny. Vi väljer våra råvaror med omsorg efter säsong och ursprung och anpassar menyn efter era preferenser. Vi lagar ofta vegetariskt, veganskt och allergivänligt, så att maten passar alla deltagare.

När vi har gått igenom menyn delar vi upp er i tre lag. Varje lag ansvarar för varsin rätt. Lagindelningen kan antingen ha gjorts på förhand eller lottas på plats, beroende på hur viktig sammansättningen är för er konferens eller kick-off i Malmö.

Bryt isen och skapa laganda med tävlingar

Nu börjar det roliga! Det är dags att laga mat tillsammans med våra kockar. Medan ni lagar mat visar våra kockar er olika knep och tekniker som hjälper er att bli ännu bättre. Att göra något praktiskt som kräver samarbete är ett perfekt sätt att bryta isen och skapa laganda. För att skapa tävlingsanda varvas matlagningen med färdighetsutmaningar, där era matlagningskunskaper sätts på prov. Må bästa kocklag vinna!

Middag och prisutdelning

När maten är klar och vackert upplagd på tallrikarna är det dags att njuta av den. Givetvis ackompanjeras middagen av god dryck i glasen. Till kaffet serverar vi även ett quiz som brukar få även den blygaste av kolleger att förvandlas till en riktig tävlingsmänniska. Det är fina priser som står på spel – så här gäller det att krama det sista ur din konferens eller kick-off i Malmö!

Hos oss eller hos er?

Vanligtvis lagar vi mat i vårt kök på Dringenbergska gården i centrala Malmö. Här finns det plats för upp till tjugo personer. Är ni fler än så? Inga problem. Vi kommer gärna ut till er och håller matlagningskurs. Det enda vi behöver är tillgång till el och vatten. Du är varmt välkommen att kontakta oss för att boka en matlagningskurs som passar ditt företag.

Matlagningskursen för företag

  • Passar sällskap från 6 personer och uppåt.
  • Hålls på plats på vår restaurang i Malmö, eller där ni håller kick-off eller konferens.
  • Matlagningskursen tar ca 4 timmar, varav ca 1,5 timme tillbringas i köket.
  • Priset är 1 500 kr per person, inklusive moms.