En konferenslokal i Malmö – med det lilla extra

Under ett yrkesliv hinner vi åka på många konferenser. Det kan vara långtråkigt eller dötrist. Men hos oss på Nyströms Gastronomi finns alla förutsättningar för att det ska bli alldeles, alldeles underbart. Vår konferenslokal i Malmö passar särskilt bra för mindre sällskap om upp till 30 personer och fungerar därför utmärkt för föredrag, utbildningar och möten. För att lätta upp stämningen, locka fram ett skratt och bygga lagkänsla har vi dessutom tagit fram två olika konferenspaket.

Konferenspaket med matlagningskurs

När dagen närmar sig sitt slut förvandlas vår konferenslokal i Malmö till en mysig matsal. Vi samlas i restaurangköket och delas in i lag. Det är dags för matlagningskurs. Tillsammans lagar vi en välsmakande trerättersmiddag med säsongens finaste råvaror, som vi sedan får njuta av. Under kvällen tillkommer även inslag som färdighetstävlingar och ett quiz. Vår matlagningskurs passar perfekt som avslutning på konferensen och ser till att den blir något alldeles extra. Matlagningskursen uppskattas av nybörjare och proffs och är ett ypperligt tillfälle att introducera internationella gäster för det svenska köket. Läs mer om matlagningskursen för företag.

Konferenspaket med dryckesprovning

Om ni är ett större sällskap kan vår dryckesprovning vara ett bättre förslag. Vår erfarna sommelier tar er med på en smakfull och lärorik resa där vi provar olika sorters druvor eller destillat, allt efter era önskemål. Under en och en halv timme smakar vi oss igenom fem olika sorter, samtidigt som vår sommelier berättar mer om var och en. Välj själva om ni vill prova vin, whiskey, grappa eller något annat destillat. Om ni önskar så avslutas kvällen med middag. Läs mer om hur våra dryckesprovningar går till.

Nyströms Gastronomis konferenslokal ligger mitt i Malmö, ett stenkast från centralstationen. Vi skräddarsyr er konferens efter era behov och önskemål. Varmt välkommen att kontakta oss för att få en offert.

Om våra konferenspaket

  • Vår konferenslokal går att hyra under en halvdag, heldag eller flera dagar
  • Vi serverar så många måltider som ni önskar, från fika och lunch till helpension
  • All vår mat kan göras allergivänlig, vegetarisk eller vegansk
  • Gör konferensen till något extra genom att lägga till aktiviteter som vår matlagningskurs eller dryckesprovning