Konferens i centrala Malmö

Vi på Nyströms Gastronomi har stor vana av att anordna konferenser i centrala Malmö. Dringenbergska gården ligger ett stenkast från centralen, vilket gör det enkelt för såväl Malmöbor som långväga gäster att ta sig till oss. I vår matsal finns plats för upp till 30 personer att mötas, inspireras och utvecklas. Matsalen är utrustad med projektor, duk, wi-fi, ljudanläggning och whiteboard, vilket gör att den lämpar sig perfekt för såväl konferenser som föredrag, möten och utbildningar.

Skräddarsy konferensen i Malmö

Vi vill att din konferens ska bli minnesvärd för alla deltagare. Därför gör vi allt vi kan för att skräddarsy lokalen efter dina önskemål. Matsalen passar perfekt för mindre konferenser, utbildningar och möten där samtalet är i fokus, men kan självklart också möbleras till en dynamisk föreläsningssal med plats för betydligt fler åhörare. Oavsett om du ska hålla ett viktigt möte eller behöver en trevlig plats för din workshop ser vi till att matsalen anpassas efter dina önskemål.

Vi bjuder på god mat och utmärkt service

Pauserna är en naturlig del av konferensen. De behövs för att låta den nyförvärvade kunskapen sjunka in och ge tid för reflektion. Under din konferens i Malmö bjuder vi på flera goda måltider. Vår serviceinriktade personal dukar upp en god fika och serverar en mättande lunch. Givetvis anpassar vi all mat efter deltagarnas matpreferenser. Det innebär att vi alltid tillhandahåller allergivänliga, vegetariska och veganska alternativ om så önskas. För dig som vill få ut ännu mer av din konferens i Malmö erbjuder vi ett par konferenspaket. De populära paketen innehåller en aktivitet i form av matlagningskurs eller dryckesprovning, följt av middag. En perfekt avslutning på en lyckad konferens. Läs mer om våra konferenspaket.

Ska du ordna konferens i Malmö?

Varmt välkommen att höra av dig till oss för att få en offert.

Anordna konferensen hos oss

  • Matsal med plats för 30 gäster
  • Fullt utrustad med projektor, duk, wi-fi, ljudanläggning och whiteboard
  • Vi skräddarsyr maten till konferensen