Dryckesprovning i Malmö – en perfekt avslutning på konferensen

Vi på Nyströms har alltid hävdat att livet är alldeles för kort för att inte äta och dricka gott. Men hur hittar man rätt bland vinrankorna? Låt vår erfarna sommelier ta dig med på en smakfull och lärorik resa där vi provar olika sorters druvor – allt efter dina önskemål. Vår vinprovning i Malmö är en perfekt aktivitet för kick-offen, konferensen eller företagsfesten och uppskattas av såväl kolleger som kunder.

Vår sommelier lär dig allt du vill veta om vin

Det kan låta både pretentiöst och avancerat att gå på vinprovning. Så är det inte hos oss! Våra vinprovningar passar de flesta och vi anpassar oss efter sällskapets kunskapsnivå. Våra mål är att du ska få både ny kunskap om vin och en eller flera nya favoritsorter. Tillsammans provar vi fyra-fem olika viner och lär oss sätta ord på smak, doft och färg för att skilja sorterna åt. Du får bland annat lära dig hur tanniner och aromer bygger upp vinets smak, hur ekfaten påverkar vinets karaktär och hur man väljer ett passande vin till en viss maträtt.

Andra goda drycker att uppleva

Om det inte är vinprovning i Malmö som du är ute efter så kan vi även erbjuda provning av andra drycker, så som whiskey, grappa eller cognac. Under provningen gör vi djupdykningar i olika sorter, från olika länder, för att lära oss mer om den utvalda drycken. Vad är skillnaden mellan grappa, cognac och armagnac? Vad betyder egentligen blended, malt, grain och bourbon och hur skiljer de sig åt i smak och doft? Och går det verkligen att hitta några nyanser i dryck med alkoholhalt på 40 %? Låt vår erfarna sommelier ta dig under sina vingar och ge dig kunskap att briljera med både på middagen och i frågesporten.

Boka dryckesprovning i Malmö

Våra dryckesprovningar passar perfekt som start på företagsfesten eller som avslutning på konferensen. Vi skräddarsyr provningen efter sällskapets önskemål och kunskapsnivå. Varmt välkommen att höra av dig till oss för att få veta mer.

Om våra dryckesprovningar

  • Passar för sällskap om 6-20 personer
  • En provning tar cirka 1,5-2 timmar
  • Välj själv vilken dryck ni vill prova
  • Vår erfarna sommelier ger er ny kunskap
  • Perfekt som avslutning på konferensen eller kick-offen