Dringenbergska gården – din festlokal i Malmö

Ett stenkast från centralstationen ligger en av Malmös äldsta gårdar, Dringenbergska gården. Det är här som vi på Nyströms Gastronomi håller hus. Gården har anor från 1400-talet och ägdes fram till 1600-talet av myntmästare Dringenbergs familj. Därefter har gården varit både spinnhus, Malmö Latinskola, bostad och kontor. Idag är den en unik festlokal i centrala Malmö.

Jubileum, bröllop eller student – vi ordnar allt!

Det är roligt att fira de stora dagarna här i livet, men att ordna kalas kan ta ordentligt på krafterna. Det kan vara skönt att lämna bort arbetet och istället kunna sitta ner och njuta av dagen. Vi erbjuder en festlokal i centrala Malmö med plats för allt från små sällskap på färre än tio personer till större på 50 gäster. Börja firandet med en fördrink på den mysiga innergården och fortsätt med firandet inne i våra matsalar. Vår erfarna personal ser till att din fest blir allt du hoppats på och lite till. För dig som vill ha underhållning till din fest har vi ett stort nätverk som vi gärna delar med oss av.

Mingel, middag och minnen

Vi vill att ditt firande ska bli en dag att minnas. När du har bestämt dig för att anordna din fest hos oss så bokar vi in ett möte där vi i lugn och ro går igenom dina önskemål, din budget och dina förväntningar. Våra kockar tar fram ett skräddarsytt förslag som passar ditt firande.

Vi lagar alltid mat med säsongens bästa råvaror och är inte rädda för att ta ut svängarna. Våra många år i branschen har gjort oss smaksäkra och vi kan laga det mesta. Från spännande tapas eller lyxig skaldjursplatå till mustigt vilt. Det viktigaste för oss är att du känner att du är i trygga händer. För att få ett hum om vad vi kan erbjuda dig kan du se ett axplock av våra menyförslag här.

Varje år ordnar vi flera olika sorters firanden i vår festlokal i Malmö. Varmt välkommen att höra av dig till oss, så berättar vi mer om vad vi kan göra för dig.

Firade svärmors 70-årsdag hos Nyströms. Vilken service och vilken kvalitet på maten! Det märks att de brinner för sitt jobb och bryr sig om bra råvaror!

Bra upplägg med färdiga förslag på mat och de möter även önskemål om man ville välja nåt annat. Vi kommer tillbaka när det blir dags för firande igen!

Om Dringenbergska gården

  • Festlokal med plats för upp till 50 gäster
  • Vi skräddarsyr mat, dryck och underhållning till ditt firande
  • Erfarna kockar och serveringspersonal

Bilder från Dringenbergska gården